Cijena izgradnje

Cijene izgradnje slikaU današnje vrijeme cijena izgradnje kuće je izrazito bitna jer je jedan od presudnih faktora koji utječu na odluku o gradnji. Kada se uspoređuje cijena gradnje klasične kuće i montažne kuće, tada se može uočiti ušteda prilikom odabira između montažne i klasične kuće.. Zašto?

Zato što su materijali u samom startu nešto jeftiniji te vrlo utječe i kratak vremenski period gradnje objekta i iz tog se razloga poprilično smanjuju troškovi gradnje.

Te činjenice podižu razinu povjerenja i mogu biti vaš oslonac prilikom donošenja odluke. U novu MK Gorički kuću  možete se useliti već nakon 50-60 dana. Predviđeni rok trajanja naših kuća je do 150 godina a jamstvo na izgrađeni objekt je 30 godina.

Nadalje odlična toplinska i zvučna izolacija kod Mk Gorički kuća teško se postižu kod klasične gradnje.

Svaka MK Gorički kuća ima poseban individualan projekt kojega u potpunosti kreirate Vi – naši investitori. Vi sami birate neke materijale, vrste i razinu pojedinih materijala koje se ugrađuju  a time i sami određujete cijenu izgradnje. Takav način se pokazao najučinkovitiji na obostrano zadovoljstvo, a sama cijena se formira ovisno o Vašem odabiru i vašim financijskim mogućnostima.