Prednosti naših kuća

 predn_300MK Gorički kuće sigurnije su u slučajevima potresa i duži im je vijek trajanja, naše drvene kuće su niskoenergetske kuće, čime je osigurana ugodna i zdrava klima u svim vremenskim uvjetima i okolnostima, a ujedno ne iziskuju velike troškove održavanja.

KRATAK PERIOD IZGRADNJE

Svi elementi izrađuju se u radionici, tako da se vrijeme izgradnje kuće svodi praktično na vrijeme montaže na samom gradilištu. Kuća je gotova za 5-8 dana, te nije potrebno čekati danima da se osuše zidovi, ploča itd. Svi iz dosadašnjih iskustava klasične gradnje znamo koliko traju radovi i “šetnje” radnika po vašim dvorištima. Isto tako svi mi imamo malo slobodnog vremena (uključujući godišnji odmor) kada je idealno tempirano vrijeme da sagradimo svoju kuću što je izvedivo samo i isključivo MK Gorički gradnjom.

VLAGA

Vrlo bitna razlika između klasične i MK Gorički gradnje je u tome što kod naše kuće ulazite praktički u “suhu” kuću, dok kod klasične gradnje postoji vlaga koja se “ne vidi”, ali je vaš organizam osjeća.

LAKA KONSTRUKCIJA

MK Gorički kuće su lakše od klasičnih kuća napravljenih od cigle i blokova, pa omogućavaju postavljanje na slabo nosećim površinama. Sa druge strane, dobro projektirana konstrukcija naših kuća otpornija je na potrese od klasičnih kuća. Potencijalni kupci MK Gorički kuća možda nisu dovoljno upućeni kako je za svaki element dobro proračunata statika i da nema bojazni i straha da će ih i  potres oštetiti.
BOLJA ISKORIŠTENOST PROSTORA
Zidovi kod MK Gorički  kuća su tanji od klasičnih, čime se povećava iskoristivost prostora koji zauzima kuća za 5-10%, tj. kod naših kuća je vrlo mala razlika između brutto i netto površine nego kod klasične gradnje.

EKOLOŠKI ČISTI MATERIJALI

U naše MK Gorički kuće ugrađujemo samo ekološki čiste materijale koji doprinose stvaranju ugodne klime, a Vaš život čine zdravijim. Drvo je dokazano jedno od najzdravijih materijala za život, kod naših kuća nema željeznih nosećih konstrukcija.

UŠTEDA ENERGIJE

Dobra toplinska izolacija vanjskih i unutrašnjih zidova smanjiti će vam troškove grijanja za 50% po sezoni.